Lishi 2 in 1 pick

Het verwijderen van een lock – ook wel lockpicking genoemd – is het openen van een (cylinder) slot met behulp van een speciaal staafje met een uitstulpsel.

Nieuw is de Lishi 2 in 1 pick verwijderlock. Bij deze verwijderlock moet je wel goed weten welk slot bij welke pick hoort. Zorg er dus voor dat je het juiste besteld.

Slotenopeners
Professionele slotenopeners gebruiken deze picks om sloten te openen indien iemand zijn sleutel kwijt is, maar denk ook aan het openen van een slot bij het wegslepen. Sloten kunnen verouderen en zijn onderhevig aan slijtage waardoor de sleutel niet meer goed binnen de cylander functioneert. De sleutel past hierdoor niet meer. Ook bij afgebroken sleutels kan een lockpick uitkomst bieden.

Lockpicken als behendigheidssport
Lockpicken is erg leuk binnen een competitie, wie kan het snelst een bepaald slot openen? Er bestaan hele verenigingen en in Amerika zijn hele kampioenschappen.

Leren Lockpicken
Het verwijderen van een lock is te leren. Erg handig zijn de youtube filpjes waar je kan meekijken hoe een slot te openen. Hierdoor ontwikkel je een goed inzicht dat je nodig hebt om een slot te unlocken.
Onderaan deze pagina tref je een filmpje war iemand een slot opent met deze Lishi 2 in 1 pick.

Bekijk de mogelijkheden

Verwijderlock